setmotor

+

Honda bereiden 'CB' nieuwste "USS Hornet" 800cc

van de twee wielen wereld wereldwijde verspreiding van de Franse land. Het toonaangevende automobiel tijdschrift er op de hoogte dat Honda motor fabrikanten zijn momenteel de lancering van het 'CB' met "USS Hornet" meest recente 800.

Het motto van het magazine-is Reveu zei dat Honda "USS Hornet" CB 800 deze laatste bereid tot de 'rivaliserende' dominantie van de mid-level sportbike dat is zijn uitgelopen door Kawasaki met motor fabrikant Kawasaki motorfiets fabrikant BMW, Z800 met motor fabrikant BMW F800R, Ducati 848, Ducati motor fabrikant Suzuki met Suzuki GSR 750,-Yamaha Yamaha FZ8 met fabrikanten en andere concurrenten.

Aandringen fabrikant Honda te lanceren nieuwste 800cc klasse sportbike lijn heeft eigenlijk allang dipamerkannya Honda CB650F in Salão de Milão (van Milaan Hall) in November 2013 14. Hoewel de kenmerken van Honda op de 600-650cc klasse motor-zijn nu al is geschikt voor het produceren van de macht van 102 hp.Voorspelling van hen zegt dat Motor Kawasaki Baru  met de opkomst van motor sport naakte-fiets-gebaseerde machine met zijn nieuwste 800cc capaciteit in plaats van de voortzetting van de generaties van Honda CB650F, Harga kawasaki KlX 150s Bekas maar gebruikt een vlaggenschip van de Honda "USS Hornet". Hoewel deze generatie van de Honda CB650F veel cirkels die hem als een "USS Hornet" genoemd.